

2023 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT PITTSBURGH

SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

Friday

8:30 am Track Inspection

9:00 am - 9:25 am Junior Cup Practice 1 (25 min) 9:40 am - 10:05 am REV'IT! Twins Cup Practice 1 (25 min) 10:20 am - 10:50 am Supersport Practice 1 (30 min) 11:05 am - 11:45 am

Medallia Superbike Practice 1 (40 min)

12:00 pm - 12:45 pm Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

1:00 pm - 1:20 pm Royal Enfield BTR Practice 1 (20 min) 1:35 pm - 2:05 pm Junior Cup Qualifying 1 (30 min) 2:20 pm - 2:50 pm Supersport Qualifying 1 (30 min) 3:05 pm - 3:45 pm Medallia Superbike Qualifying 1 (40 min)

4:00 pm - 4:30 pm REV'IT! Twins Cup Qualifying 1 (30 min) 4:45 pm - 5:05 pm Royal Enfield BTR Qualifying 1 (20 min)

Saturday

Track Inspection 8:00 am

8:30 am - 8:50 am Royal Enfield BTR Qualifying 2 (20 min) 9:05 am - 9:35 am Junior Cup Qualifying 2 (30 min) 9:50 am - 10:20 am Medallia Superbike Qualifying 2 (30 min)

10:35 am - 11:00 am Supersport Qualifying 2 (25 min) REV'IT! Twins Cup Qualifying 2 (25 min) 11:15 am - 11:40 am

Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides 12:10 pm - 12:40 pm

1:25 pm Junior Cup Race 1 (10 laps) 2:10 pm Supersport Race 1 (16 laps) 3:10 pm Medallia Superbike Race 1 (17 laps) 4:05 pm REV'IT! Twins Cup Race 1 (11 laps) 4:45 pm Royal Enfield BTR Race 1 (6 laps)

Sunday

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:45 am Royal Enfield BTR Warm Up 9:00 am - 9:15 am Superbike Warm Up (15 min) 9:30 am - 9:45 am Supersport Warm Up (15 min) 10:00 am - 10:15 am REV'IT Twins Cup Warm Up (15 min) 10:30 am - 10:45 am Junior Cup Warm Up (15 min)

10:50 am - 11:00 am Cardo Parade Lap

11:00 am - 11:40 am Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:00 am - 11:40 am **Dunlop Hot Pit Walk**

Medallia Superbike Race 2 (17 laps) 12:10 pm 1:00 pm **REV'IT! Twins Cup Race 2 (11 laps)** Royal Enfield BTR Race 2 (6 laps) 1:30 pm 2:10 pm Supersport Race 2 (16 laps) 3:10 pm Medallia Superbike Race 3 (17 laps)

4:00 pm Junior Cup Race 2 (10 laps)

Move-In

Thursday August 17 9:00 AM

Industry Will Call

Thursday 8:00 am - 5:00 pm Friday 7:00 am - 5:00 pm Saturday 7:00 am - 5:00 pm Sunday 8:00 am - 1:00 pm

Technical Inspection

Thursday Superbike/Supersport

12:00 pm

Junior Cup 1:00 pm

Rev'It Twins Cup 2:00 pm

> Royal Enfield 3:00 pm

> > Friday

7:00 am - 8:00 am No inspections after 8:00

Virtual Meetings

All New Riders MUST **COMPLETE** by August 15th at 5:00 pm EDT or you will not be allowed through Tech Inspection.

Entrant Meeting

Entrant Meeting Thursday at 4pm classroom above garages on hill

Headshots

All new riders must take headshots from 5:00pm to 5:30pm Thursday in the bottom floor of the tower

Anthony Leather Works Drop Off

Sunday 1pm -4pm MotoAmerica Hospitality







2023 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT PITTSBURGH

SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



Event and Circuit Information:

MotoAmerica Championship of Pittsburgh, Aug 18-20 featuring Medallia Superbike Class, Supersport, Junior Cup, Steel Commander Stock 1000, REV'IT! Twins Cup

and Royal Enfield Build. Train. Race. competitors.



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA

regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Officials:

Race Director: Rick Hobbs

FIMNA Safety Officer: Dan Argano

MotoAmerica Representative: Niccole Cox Rider Representative: Michael Martin

FIMNA Steward: Ken Saillant Medical Officer: Carl Price



Shipment pick up location: Administration Office Tues-Friday 8am-5pm (Except USPS which delivers to post office only)

Cost: None, no fork lift

Address: Pittsburgh Int'l Race Complex Individual Name and Cell Phone Number 201 Penndale Rd, Wampum PA. 16157

Industry Will Call Location: Gate 1 trailer
Registration Deadline: Aug 1
Credential Request Deadline: Aug 14

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2023 AMA license. All credential holders must complete online waiver

((•)) A

Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ Squelch,

Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitor this "listen only" channel during all on track events

VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Friday, 12:00 - 4:00 pm,

Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm

No fuel cans can remain on track property, teams failing to comply

will be subject to a fine

Tech Location: North Track Garages



Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible transponder, and radio. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout

the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



Garages: \$350 per garage order through MSR

Hot Pit Assignments: Released at entrant meeting

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all

open delivery hours (refer to teams book)

RV Parking: Contact paddock@motoamerica.com

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from

stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility. Teams found not complying with this policy may be fined



Golf Carts Contact: None

Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2022 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens:

Network Name: MotoAmerica Hot Pits

Password: PIRC4MA!!

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable.



Vehicle Staging: Enter gate 1 and park in back section of paddock. Wed, August 16 @ 6:00am ANY TEAMS

ARRIVING EARLIER WILL PARK IN GRASS

Move-in: Thurs, August 17 @ 9:00 am

Tune to teams channel during move in

Move-out: Sun, August 20 @ 8:00 pm

Truck Wash: Not Available



Track Familiarization: August 17 @ 3:30 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is

allowed



